×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

بهترين روش برداشتن خال

در علم پزشکي به سلول‌هايي که به‌طور نابه‌جا و تعداد زياد در محلي غير از محل اصلي خود تجمع يافته‌اند، خال مي‌گويند. بنابراين خال‌ها با توجه به اينکه جنس سلول سازنده آنها چه باشد باهم تفاوت دارند....


 اما اکثر خال‌هايي که در نواحي سر و صورت و بدن ايجاد مي‌شوند از جنس سلول‌هاي رنگدانه‌ساز يا ملانوسيت هستند. اين خال‌ها اغلب تيره و به اندازه يک نقطه يا حداکثر چند سانتي‌متر هستند. اغلب اين خال‌ها بدون خطر و عارضه‌اند و فقط از جنبه زيبايي اهميت دارند. چند نکته مهم در مورد برداشت خال‌ها وجود دارد:

1) جراحي بهترين روش براي برداشتن خال است. اين جراحي بايد توسط متخصص انجام شود.

2) خال فقط همان چيزي که ما مي‌بينيم، نيست بلکه سلول‌هاي حاشيه خال بي‌رنگ هستند. بنابراين هنگام جراحي بايد کمي از حاشيه به ظاهر سالم خال هم برداشته شود. در غير اين‌صورت بعد از برداشتن عود مي‌کند.

3) نتيجه برداشتن خال در نواحي مقعر صورت عالي است. در خيلي از موارد هيچ‌گونه جوشگاه يا رد يا اسکار باقي نمي‌ماند يا اينکه جوشگاه مختصري مي‌ماند. در نواحي محدب مثل گونه‌ها نتيجه به اين خوبي نيست.

4) براي خال‌هايي با قطر کوچک‌تر از 3 ميلي‌متر، بهترين روش جراحي استفاده از پانچ است. براي خال‌هاي بزرگ‌تر روش اليپس بهترين است.

5) معمولا بعداز جراحي خال جوشگاه يا رد مختصر باقي مي‌ماند. اما اين جوشگاه از نظر زيبايي از خود خال بهتر است.

6) روش‌هاي ديگر براي برداشتن خال، سوزاندن با کوتر و ليزر است. ليزر ارجحيت قابل‌توجه در برداشتن خال‌هاي معمول ملانوسيتي صورت ندارد. اين‌طور نيست که اگر خالي را با ليزر برداريم جاي آن اصلا نماند. فقط خال‌هاي ريز و سطحي را مي‌توان با ليزر برداشت. البته ليزر وسيله ارزشمندي است. برخي از خال‌هاي خاص فقط با ليزر قابل درمان هستند. ليزر براي جوانسازي پوست و برطرف کردن موهاي زايد و رفع کک و مک عالي است. اما براي برداشتن خال‌هاي معمول صورت روش انتخابي نيست.

7) اگر بعد از برداشت خال رد جراحي باقي بماند براي برطرف کردن آن ليزر وسيله ارزشمندي است. جوشگاه ناشي از جراحي خال با ليزر قابل برطرف کردن است

چهارشنبه 3 فروردین 1390 - 11:47:46 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


گیاه باریجه ( ferula gummosa boiss ) ، ( galbanum )، اشق، قاسنی


گیاه دارویی زوفا


خواص دارویی کنجد


آشنایی با بادام و خواص درمانی آن


سویا و خواص درمانی آن


خواص دارویی چای سبز


آشنایی با عسل و خواص درمانی آن


آشنایی با خواص دارویی گیاه مارچوبه


رنگ دانه های طبیعی موجود در مواد غذایی رنگی برای سلامتی مفید است


خواص درمانی سیب


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

337514 بازدید

18 بازدید امروز

37 بازدید دیروز

460 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements